Категория „C“

Обичате да шофирате и пътувате? Шофирането за вас е хоби?
Заповядайте в Учебен център „Автоуспех“, ние можем да превърнем хобито Ви в професия! Можем да ви осигурим най–доброто професионално обучение, отговарящо на международните фирми за превози!

Категория „C + E“ позволява да управлявате моторни превозни средства, различни от тези в категории D1 или D, чиято допустима максимална маса надвишава 3500 kg, които са проектирани и конструирани за превоз на не повече от 8 пътници плюс водача; моторните превозни средства от тази категория могат да образуват състав с ремарке с допустима максимална маса, която не надвишава 750 kg.

Курсовете може да се провеждат и на английски език.

Теоретична подготовка – 14 часа
Часовете се провеждат в учебния кабинет на адрес: гр.Благоевград, ул.”Скаптопара ”№15.

Практическа подготовка – 20 мото/часа
По време на практическата подготовка, курсистите ще имат възможността да приложат теоретичните познания на пътя, като управляват учебния автомобил в различни условия и среди. Това включва не само каране на полигона, където могат да усвоят основните умения и маневри, но и упражняване в реални градски и извънградски условия. Важно е да се отбележи, че един учебен час е с продължителност 40 минути, което позволява на курсистите да получат достатъчно време за практическо обучение. Осигурява се удобство и гъвкавост в графика, за да се съчетаят нуждите на курсистите с работното време на преподавателя.

Вътрешни изпити по теория и практика
След приключването на лекциите по теория и практическите часове се провеждат вътрешни теоретични и практически изпити, които служат за оценка на усвоените знания и умения от курсистите. При успешно явяване на тези изпити, се избира дата за явяване на официалния изпит пред ООАА, където курсистите имат възможност да демонстрират своите умения и знания пред компетентния орган и да получат необходимата квалификация.

Държавен изпит по теория и практика
Изпитът се координира от ООАА. В случай на неуспешно положен изпит, кандидатът трябва да заплати допълнителна такса на държавата и да се яви на поправителен изпит, като преди този практичен изпит е задължително да изкара поне 4 практически часа.

Учебни автомобили:
  • MAN 14272F.

Цена
Цената на курса е 1100 лева. За удобство на курсистите, сумата може да се разпредели на няколко вноски. Важно е да се отбележи, че всички вноски трябва да бъдат заплатени единствено в офиса на „Автоуспех“, като срещу всяка вноска се издава финансов документ за потвърждение на плащането.

В цената на курса не се включват таксите за явяване на държавен изпит пред ООАА.

Цената на курса включва:
  • Пълна програма на обучение по теория и практика;
  • Такси за явяване на вътрешни изпити по теория и практика.
Необходимите документи са следните:
  • Навършени 21 години;
  • Оригинал от личната Ви карта;
  • Шофьорска книжка от категория „B“;
  • Валидно удостоверение за психологическа годност;
  • Актуална снимка (паспортен формат);
  • Диплома за завършено основно образование.
Запишете се сега