Открийте пътя към отговорното шофиране

Усвоете шофирането под ръководството на инструктори с многогодишен опит.

Записване
Title image showing one of the training cars
Road sign: continue ahead or turn right

Безплатни вътрешни
изпити по теория и
курмуване

Road sign: turn right

Членуваме в АКАБ

Road sign: turn right

Използваме Авто Обучение, най-добите учебни материали

Категории


Категориите позволяват да управлявате различни видове превозни средства. Ако искате да се научите да управлявате лека кола с ръчна скоростна кутия, изберете категория „B“. Ако искате да се научите да управлявате кола с автоматична скоростна кутия - изберете категория „B78“. Категория „C“ е за камиони, а допъленението „+ E“ - за ремаркета. Ако не сте сигурни, може да се свържете с нас.

Напред към успеха

Нашите опитни инструктори са помогнали на много хора да се справят с шофьорския изпит, а с натрупаните умения да продължат да карат без пътнотранспортни произшествия.

Добре подготвеният шофьор не се определя само от това дали е преминал изпита или не, а от неговата способност да прилага придобитите знания и умения на практика. Такъв водач е в състояние да предвижда опасностите на пътя и да реагира адекватно в различни ситуации. Добрата основа, заложена чрез качествен обучителен процес, играе ключова роля за формирането на отговорни и компетентни шофьори.

Качественото обучение не само предоставя технически умения по управление на автомобил, но и насърчава развитието на правилните отношения и отговорност към другите участници в пътното движение. Шофьорите, които са били добре обучени, често проявяват по-голяма толерантност и уважение към другите водачи, пешеходци и велосипедисти.

Добрите инструктори разбират това и се стремят да предложат персонализирано обучение, което да отговаря на индивидуалните нужди на всяко лице, което се обучава. Такъв подход не само увеличава шансовете за успешно завършване на изпита, но и подготвя водачите за ефективно и безопасно управление на пътното пространство в бъдеще.

Запишете се сега
Image showing one of the students after passing an exam
Image showing one of the students after passing an exam

Стотици вече взеха книжка, ами ти?

Работим с DigiDrive


DigiDrive е иновативна система, която в реално време предоставя изчерпателна информация за местоположението на курсиста, неговата скорост и всички маневри, които е извършил на пътя. С DigiDrive може лесно да се проследи къде точно е била изпълнена дадена маневра и къде са възникнали предизвикателства. Тази система осигурява пълен преглед върху обучението, от първите стъпки до завършването на обучението, като предоставя необходимата информация за подобряване на ефективността и качеството на нашите услуги.

Този иновативен подход не само предоставя на учащите се средствата да развият своите умения, но и осигурява на родителите възможността да бъдат напълно информирани за процеса на обучение. Те могат да следят напредъка на своето дете, да видят какви умения се усвояват и как се развива в учебната среда. Това им дава спокойствие, като гарантира, че образователният процес отговаря на техните очаквания и помага на техните деца да постигнат своя пълен потенциал.

Image of the new car that we will soon have

Използваме Авто Обучение


Image of the new car that we will soon have

Авто Обучение предлага видео лекции за всяка тема от учебната програма. Всички учебни материали са създадени с помощта на преподаватели по теория от цялата страна.

Видео лекцията е този елемент, които улеснява процеса на запомняне и ти помага да разбереш цялата информация лесно и бързо. Можеш да гледаш видео лекциите на Авто Обучение навсякъде, където се намираш от твоя телефон, таблет или компютър.

Към всяка видео лекция от учебния материал са разгледани и онагледени примерни ситуации. Анимираните ситуации ти помагат по-лесно да усвоиш и запомниш материала, като по този начин ще бъдеш подготвен и ще прилагаш уверено правилата при шофиране.